Kiszervezett bérszámfejtés szakértők által

Kiszervezett bérszámfejtés szakértők által

A bérszámfejtés egy olyan területe a cége életének mely megköveteli a Precizitást és Pontosságot. Nálunk pont ezt kapja meg ügyfélközpontú közvetlen bérszámfejtőink által. Szakmai csapatunk folyamatos képzések révén minden szempontból a legfelkészültebbnek számít. Tudjuk, hogy a bizalom elengedhetetlen egy ilyen kapcsolatban és sajnos ügyfeleink korábbi elmondása alapján bőven akadnak rossz példák.

100%

Precizitás
Pontosság

Amennyiben unja már, hogy késve és hibásan kapja meg az adatokat, állandó problémája van a bérszámfejtőjével, vagy csak szeretne kiszámíthatóságot biztonságot és stabilitást vinni a bérszámfejtésbe lépjen velünk kapcsolatba!

Minden partnerünkkel személyes kapcsolattartó felel azért, hogy minden folyamat a az első lépésektől a napi szintű együttműködésig leggördülékenyebb legyen. Sok ügyfelünk panaszkodott korábbi bérszámfejtő partnerére akik bizony sok hibát vétettek melyek ügyfelünknek komoly bírságokat jelentettek volna. Túl sokszor találkoztunk ezzel, így minden esetben az együttműködés előtt átnézzük korábbi bérszámfejtését, kijavítjuk a hibákat, hogy tiszta lappal indulhassunk a közös munkában. Számunkra a tökéletesen elvégzett munka elfogadható csak, és ügyfeleink legmagasabb fokú elégedettsége.

NE várjon

amíg a meglévő problémák, bizonytalanság, és halogatás miatt olyan dolgok történnek melyek komolyan érintik cége vagy munkavállalói helyzetét. A bérszámfejtésben nem elegek a fél megoldások.

Bízza bérszámfejtését szakértőkre!

Bízza ránk!

Munkavállalói bére a mi lelkiismeretünk.

Töltse ki az alábbi űrlapot!

Szakértő bérszámfejtést szeretnék,

Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolat

H-P: 08:00-16:00
Tel. 06 20 9212565
E-mail: info@ugyvitelport.hu
1161 Budapest, József u. 18.

Szolgáltatások

Bérszámfejtés kiszervezés
TB elszámolás kiszervezés
Tanácsadás

© 2024. Minden jog fenntartva - Ügyvitelport.hu - Adatkezelési nyilatkozat