Kerüld el a milliós bírságokat

Kerüld el a milliós bírságokat

Ki ne hallott volna már arról, hogy egy cég nehéz helyzetbe került adminisztratív hibák miatt. Ilyenkor nem túl kellemes a milliós bírságot befizetni, és sajnos a bérszámfejtés az a terület, ahol sokáig nem látszódnak a hibák, majd amikor kiderül már nagy a baj.

Precizitás és Pontosság

A bérszámfejtés egy olyan területe a cége életének mely megköveteli a Precizitást és Pontosságot. Nálunk pont ezt kapja meg ügyfélközpontú közvetlen bérszámfejtőink által. Tudjuk, hogy a bizalom elengedhetetlen egy ilyen szakmában és sajnos ügyfeleink korábbi elmondása alapján bőven akadnak rossz példák. Sajnos tudunk olyan esetekről is nem is kis számban, melyekben az ügyvezető nem is gondolta volna, hogy hibás a bérszámfejtés csak akkor amikor már a büntetést kapta. Ez minden esetben igen kellemetlen…

Nálunk pont ezt kapja meg

ügyfélközpontú közvetlen

bérszámfejtőink által.

100%
Precizitás
Pontosság

Tudjuk, hogy a bizalom elengedhetetlen egy ilyen szakmában és sajnos ügyfeleink korábbi elmondása alapján bőven akadnak rossz példák. Sajnos tudunk olyan esetekről is nem is kis számban, melyekben az ügyvezető nem is gondolta volna, hogy hibás a bérszámfejtés csak akkor amikor már a büntetést kapta. Ez minden esetben igen kellemetlen…

Ne engedje cégét veszélybe sodródni!

A bírság összege igen komoly lehet. Spórolja ezt meg magának, és helyezze biztonságba cége bérszámfejtését. Amennyiben unja már, hogy késve és hibásan kapja meg az adatokat, állandó problémája van a bérszámfejtőjével, vagy csak szeretne kiszámíthatóságot biztonságot és stabilitást vinni a bérszámfejtésbe lépjen velünk kapcsolatba!

Minden partnerünkkel személyes kapcsolattartó felel azért, hogy minden folyamat az első lépésektől a napi szintű együttműködésig leggördülékenyebb legyen.

Sok ügyfelünk panaszkodott korábbi bérszámfejtő partnerére akik bizony sok hibát vétettek melyek ügyfelünknek komoly bírságokat jelentettek volna. Túl sokszor találkoztunk ezzel, így minden esetben az együttműködés előtt átnézzük korábbi bérszámfejtését, kijavítjuk a hibákat, hogy tiszta lappal indulhassunk a közös munkában. Számunkra a tökéletesen elvégzett munka elfogadható csak, és ügyfeleink legmagasabb fokú elégedettsége.

NE várjon amíg a meglévő problémák, bizonytalanság, és halogatás miatt olyan dolgok történnek melyek komolyan érintik cége vagy munkavállalói helyzetét. A bérszámfejtésben nem elegek a fél megoldások.

Bízza bérszámfejtését szakértőkre!

Bízza ránk!

Munkavállalói bére a mi lelkiismeretünk.

Töltse ki az alábbi űrlapot!

Szakértő bérszámfejtést szeretnék,

Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolat

H-P: 08:00-16:00
Tel. 06 20 9212565
E-mail: info@ugyvitelport.hu
1161 Budapest, József u. 18.

Szolgáltatások

Bérszámfejtés kiszervezés
TB elszámolás kiszervezés
Tanácsadás

© 2024. Minden jog fenntartva - Ügyvitelport.hu - Adatkezelési nyilatkozat