Hibát találtunk a bérszámfejtésedben!

Hiba a bérszámfejtésedben!

Magyarországon a cégek nagy részénél, ha leellenőrizzük, sajnos sűrűn az tapasztaljuk, hogy hibás a bérszámfejtés. Sokszor ez csak azután derül ki, hogy már késő. Gyakran találkozunk hibás számolással, nem megbízható szakértőkkel és hiányos adatokkal. Csupa olyan tényező, mely nem elég professzionális a bérek kezeléséhez.

Ezen változtatni kell!

Az ÜgyvitelPortnál már sokadik céget hoztuk vissza hihetetlen zűrzavarból a bérszámfejtés területén. Büszkék vagyunk rá, hogy mióta hozzánk szervezték ki bérszámfejtésüket, hiteles források szerint, NEM történtek hibák, sőt minden korábbi hibás adatukat átnéztük és végre tiszta lappal indulhattak.

hiba_a_berszamfejtesedben_canva

Fontos, hogy tudjuk!

Az árt nekünk és a cégünknek is, amivel NEM nézünk szembe! Az ember hajlamos besöpörni a szemetet a szőnyeg alá, azonban ezt nem tehetjük meg a bérszámfejtéssel. A munkavállalók a cég alappillérei. Ha itt hibákat vétünk, az igen hamar komoly hatással lesz nem csak a cégünkre, de ránk is! Egy magára valamit is adó cég mindent megtesz, hogy munkavállalói bejelentései, bérei és minden más 100%-ig biztonságban legyenek.

Bérszámfejtés rendben lezajlott?

100%-ig

Ha szeretnéd egy olyan céggel végeztetni a bérszámfejtést és TB ügyintézést, akiben megbízol és hiteles, fordulj szakértői csapatunkhoz! Ne érd be a tökéletesnél kevesebbel! Írj nekünk!

Bízza szakértőkre bérszámfejtését!

Bízza ránk!

Munkavállalói bére a mi lelkiismeretünk.

Töltse ki az alábbi űrlapot!

Szakértő bérszámfejtést szeretnék,

Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolat

H-P: 08:00-16:00
Tel. 06 20 9212565
E-mail: info@ugyvitelport.hu
1161 Budapest, József u. 18.

Szolgáltatások

Bérszámfejtés kiszervezés
TB elszámolás kiszervezés
Tanácsadás

© 2024. Minden jog fenntartva - Ügyvitelport.hu - Adatkezelési nyilatkozat