Kapcsolat

Ügyvitel Port

New Commentor Gazdasági Kiadó, Oktató és Tanácsadó Kft.

H-P: 08:00-16:00
Cím: 1161 Budapest, József u. 18.

Telefon: 06 20 9212565
E-mail: info@ugyvitelport.hu

Több, mint pusztán ügyviteli szolgáltatás

Mi, az Ügyvitel Portnál hiszünk abban, hogy minden szakmát lehet professzionálisan végezni. Hiszünk továbbá abban, hogy igazán így lehet csak munkánkat élvezni. És hiszünk abban is, hogy e mentén tudunk igazán maradandót és értékeset nyújtani ügyfeleink számára.

Ezért mi az Ügyvitel Portnál nem elégszünk meg azzal, hogy elvégezzük csupán a törvényi előírások szerinti feladatokat partnereink számára. Számunkra kiemelkedően fontos, hogy ne csak az adóhatóságok kapják meg a jogszabályokban lefektetett információkat, hanem partnereink is megkapják mindazon főbb adatokat, melyek értékesek számukra és melyek támogatják és segítik működésüket.

Célunk, hogy többet nyújtsunk, mint pusztán ügyviteli szolgáltatás. Amit mi nyújtunk, az több, mint pusztán kiszervezés.

Irányelvünk, hogy amellett, hogy precízen, körültekintően és teljes körűen elvégezzük a bér- és tb-elszámolást, a könyvelést, valamint a hozzá kapcsolódó feladatokat, adatszolgáltatásokat, olyan információkkal is segítsük partnereinket, mellyel a cég vezetése olyan értékes adatokat szerez, mely segít optimális döntéseket hozni egy folyamatos és növekvő cég érdekében.

Hiszünk a professzionalizmusban! Hiszünk az együttműködésben és partneri kapcsolatok erejében!

Örömmel állunk az Ön és cége rendelkezésére is!

Novák Antónia
ügyvezető igazgató

Küldetésünk

Szakértelmünkkel és lelkesedésünkkel segíteni ügyfeleinket azáltal, hogy ügyviteli feladataikat professzionálisan és teljes körűen átvállaljuk, valamint olyan folyamatos és értékes szakmai információkkal támogassuk őket, mely egy nagyobb, tudatosabb növekedést és élvezetesebb cégvezetést biztosít számukra.

Érdekel a szolgáltatásuk

Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot

Kapcsolat

H-P: 08:00-16:00
Tel. 06 20 9212565
E-mail: info@ugyvitelport.hu
1161 Budapest, József u. 18.

Szolgáltatások

Bérszámfejtés kiszervezés
TB elszámolás kiszervezés
Tanácsadás

© 2024. Minden jog fenntartva - Ügyvitelport.hu - Adatkezelési nyilatkozat