Együttműködés, biztonság

horgonyozzon le nálunk

Megbízható számviteli és humánügyviteli szolgáltatások kikötője

Több, mint pusztán ügyviteli szolgáltatás

Mi, az Ügyvitel Portánl hiszünk abban, hogy minden szakmát lehet professzionálisan végezni. Hiszünk továbbá abban, hogy igazán így lehet csak munkánkat élvezni. És hiszünk abban is, hogy e mentén tudunk igazán maradandót és értékeset nyújtani ügyfeleink számára.

Ezért mi az Ügyvitel Portnál nem elégszünk meg azzal, hogy elvégezzük csupán a törvényi előírások szerinti feladatokat partnereink számára. Számunkra kiemelkedően fontos, hogy ne csak az adóhatóságok kapják meg a jogszabályokban lefektetett információkat, hanem partnereink is megkapják mindazon főbb adatokat, melyek értékesek számukra és melyek támogatják és segítik működésüket.

Célunk, hogy többet nyújtsunk, mint pusztán ügyviteli szolgáltatás. Amit mi nyújtunk, az több, mint pusztán kiszervezés.

Irányelvünk, hogy amellett, hogy precízen, körültekintően és teljes körűen elvégezzük a bér- és tb-elszámolást, a könyvelést, valamint a hozzá kapcsolódó feladatokat, adatszolgáltatásokat, olyan információkkal is segítsük partnereinket, mellyel a cég vezetése olyan értékes adatokat szerez, mely segít optimális döntéseket hozni egy folyamatos és növekvő cég érdekében.

Hiszünk a professzionalizmusban! Hiszünk az együttműködésben és partneri kapcsolatok erejében!

Örömmel állunk az Ön és cége rendelkezésére is!

Novák Antónia
ügyvezető igazgató

Küldetésünk

Szakértelmünkkel és lelkesedésünkkel segíteni ügyfeleinket azáltal, hogy ügyviteli feladataikat professzionálisan és teljes körűen átvállaljuk, valamint olyan folyamatos és értékes szakmai információkkal támogassuk őket, mely egy nagyobb, tudatosabb növekedést és élvezetesebb cégvezetést biztosít számukra.

[/vc_column][/vc_row]

párhuzamban a törvényekkel

GDPR kompatibilis outsourcing

Minden ügyfelünket Adatfeldolgozói megállapodás keretében biztosítjuk az adatkezelésünk korszerűségéről és teljességéről. Biztosítjuk mindazokat az adatkezelési elvárásokat, melyet az  EU, személyes adatok kezelésével kapcsolatos rendelete (2016/679) ír elő az adatfeldolgozókra vonatkozóan, valamint lefektetjük azt is, hogy miként támogatjuk ügyfeleink, mint adatkezelők adatkezelési tevékenységeit.

Valamennyi munkatársunk titoktartási kötelezettséggel bír ügyfeleink adatait érintően, emellett munkatársaink csak akkor kezelhetnek ügyfél adatokat, dokumentumokat, fájlokat, ha arra írásban fel vannak jogosítva.

Belső informatikai szabályzatunknak megfelelően valamennyi számítógépünk, szerverünk jelszóval védett, továbbá valamennyi számítógépünk adathordozója szintén jelszóval védett, továbbá ügyviteli szoftvereinkben is jelszó szintű jogosultsági rendszert alakítottunk ki annak érdekében, hogy a személyes adatok többszintű biztonságát biztosítani tudjuk ügyfeleink és így munkatársaik, valamint ügyfeleik felé.

A személyes adatokhoz kapcsolódó írásos dokumentumokat zárható szekrényekben őrizzük, amellett, hogy irodánk riasztóval felszerelt és hivatalos biztonsági szolgálattal felügyelt annak érdekében, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá személyes adatokat tartalmazó anyagokhoz.

kiszervezés az ön igényeihez igazítva

Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot

Kapcsolat

H-P: 08:00-16:00
Tel. 06 20 9212565
E-mail: info@ugyvitelport.hu
1161 Budapest, József u. 18.

Szolgáltatások

Bérszámfejtés kiszervezés
TB elszámolás kiszervezés
Tanácsadás

© 2024. Minden jog fenntartva - Ügyvitelport.hu - Adatkezelési nyilatkozat