Biztonságban van a bérszámfejtése?

Bérszámfejtés biztonságban

A megbízható stabil bérszámfejtés egy jól működő cég alapkövetelménye.

Ahhoz, hogy energiánkat és figyelmünket a cég irányítására, pénzügyek kezelésére, személyzet felvételére, bevételek növelésére lehessen fordítani, elengedhetetlen, hogy 100%-ig biztonságban legyen a cég bérszámfejtése. Ez fontos egyrészt azért, hogy a munkatársak biztonságban érezhessék magukat, másrészt pedig azért, hogy ön, mint felelős vezető biztonságban tudhassa a hatóságok felé történő bevallási kötelezettségeit. Nem kell ecsetelni, mi történik, ha egy hetet csúsznak a kifizetések, hibás eredmények jönnek ki, vagy ne adj isten vizsgálatot kapunk és akkor derül csak ki, hogy nem volt túl pontos a bérszámfejtésünk, bevallásunk.

Mi az Ügyvitel Port-nál hiszünk abban, hogy az ön bérszámfejtésének is szüksége van a 100%-os precizitásra!

Ügyfeleink több okból választják, hogy hozzánk szervezik ki bérszámfejtésüket:

1. Biztonság

Mi történne, ha a egy cég bérszámfejtője lebetegszik pont a bérszámfejtés előtt vagy akár fel is mond. Sajnos ezek megtörtént példák, amelyeket érdemesebb elkerülni.

Ez nem történhet meg ha az Ügyvitel Portnál helyezi biztonságba bérszámfejtését.

Szakértő munkatársaink mindig rendelkezésére állnak. Nem fordulhat elő, hogy a kritikus pillanatban bérszámfejtési nehézségei legyenek. Amennyiben csak 1-2 ember végzi a bérszámfejtést az ilyen jellegű veszély fennáll. Innentől kezdve ne aggódjon a szabadságolás, helyettesítés, felmondás vagy betegség által okozott problémákon. Intézze úgy, hogy önnél se fordulhasson elő a veszélyhelyzet, bízza csapatunkra a bérszámfejtését!

2. Szakértelem

Bérszámfejtőink gondosan kiválogatott szakemberekből állnak, akik folyamatosan képzik magukat tanfolyamokon és továbbképzéseken, hogy minden körülmény között naprakészek legyenek szakmailag. Számunkra az a legfontosabb, hogy Önnek nyugodt lehessen a bérszámfejtéssel kapcsolatban. Tudjuk, hogy ez egy olyan terület, ahol nagyon nagy figyelmet kell fordítani a részletekre és nem lehet tévedni.

Pontosságunkat több NAV és TB ellenőrzés igazolja, és büszkék vagyunk arra, hogy ezen ellenőrzések semmilyen bérszámfejtési hibát nem találtak egyik cégünknél sem.

Sajnos ahogy más szakmákban is, itt is vannak olyan cégek, amelyek hiába végeznek bérszámfejtést, nem hálálják meg eléggé ügyfeleik bizalmát azzal, hogy kiváló, pontos munkát végeznek. De mi tudjuk, hogy a legfontosabb a szakmai megbízhatóság, valamint a határidőre elvégzett precíz bérszámfejtés és bevallások sora, mely egész cégünket jellemzi.

Büszkék vagyunk rá, hogy a minőség mellett a gyorsaságban is élen járunk. Mindkettő kifejezetten fontos ebben a szakmában, hisz csak így lehetséges, hogy ne kelljen aggódnia a munkatársai bérei miatt. Innen is jön a mottónk:

 

“Munkavállalói bére a mi lelkiismeretünk.”

Ne várjon, helyezze cége bérszámfejtését szakértő kezekbe!

3. Ügyfélközpontú szemlélet

Bár nem vagyunk fizikailag partnereinknél, mindent megteszünk, hogy tudják számíthat ránk mindenben. Barátságosságunk és közvetlenségünk miatt nem úgy fogja érezni, hogy egy “arc nélküli” céggel fog dolgozni. Közvetlen kapcsolatban vagyunk és pontosan ismerjük egymást. Munkatársai nem csak nevek a rendszerben, hanem emberek, akiknek a bérei, szabadságolása és minden egyéb a mi felelősségünk.

Minden partnerünket egy kiemelt kapcsolattartó segíti, aki intézi az ő ügyeit. Vele vannak folyamatos kapcsolatban és akár mire van szükségük, személyre szabott megoldásokat és bánásmódot kapnak. A bérszámfejtés nagyon fontos része egy cégnek, mi pedig belénk vetett bizalmukat azzal tudjuk meghálálni, ha barátságos és professzionális szolgáltatást nyújtunk partnereinknek, amellyel teljesen elégedettek lehet.

 

4. Megtakarítás

A mai világban nem lehet elmenni a pénzügyi szempontok mellett sem.

Mi nem pusztán bérszámfejtést, hanem teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Mindezt olyan feltételek mellett, hogy ön nem csak jobb szolgáltatást kap, de mindezt olcsóbban, mintha ugyanennyi munka elvégzéséhez bérszámfejtőket alkalmazna. Csapatunk készséggel áll Ön és Cége rendelkezésére.

 

Ha Ön is szeretne szakértő bérszámfejtés kiszervezést, állunk rendelkezésére.

Munkavállalói bére a mi lelkiismeretünk.

Töltse ki az alábbi űrlapot!

Szakértő bérszámfejtést szeretnék,

Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolat

H-P: 08:00-16:00
Tel. 06 20 9212565
E-mail: info@ugyvitelport.hu
1161 Budapest, József u. 18.

Szolgáltatások

Bérszámfejtés kiszervezés
TB elszámolás kiszervezés
Tanácsadás

© 2024. Minden jog fenntartva - Ügyvitelport.hu - Adatkezelési nyilatkozat