A minőségi bérszámfejtés nálunk elvi kérdés

A minőségi bérszámfejtés nálunk elvi kérdés

Sajnos mint minden iparágban a kiszervezett bérszámfejtéseknél is találkozunk pontatlanul végzett, hanyag és hibákkal teli bérszámfejtéssel. Sajnos mi is látjuk ügyfeleinknél, hogy korábbi bérszámfejtése hemzseg a hibáktól pontatlan számoktól és ez gyakran egy időzített bomba melynek vége szinte mindig a bírság.

Sajnos sokat halljuk partnereinktől hogy korábbi bérszámfejtési cége, késve válaszolt neki, nem volt együttműködő, kicsit sem közvetlen az pedig hogy hibás számfejtést kapott tőlük csak késve derült ki, aminek mindig ára volt…

99%

A mi szomorú tapasztalatunk az, hogy azon cégek akiknek bérszámfejtünk, miután átnéztük a korábbi bérszámfejtésüket 99% ban hibákat találtunk melyeket kijavítva tudtunk tiszta lappal kezdeni. Hihetetlen de ez a valóság.

Mindenki tudja hogy, egy ilyen szakmában ahol a cég legfontosabb része, maguk a munkavállalóknak a bére, és járulékaik kiszámítása történik nem lehet gondatlanul eljárni.

Ügyfeleink két dolgot szoktak kiemelni velünk kapcsolatban. Az egyik a precizitás, másik az ügyfélközpontú kommunikáció. A folyamatosan változó törvények és előírásoknak megfelelő kollégáink mindig naprakészek az új változásokkal kapcsolatban így a legmagasabb szintű precizitással végezhetik munkájukat.

Elege van már abból, hogy késve kap választ kérdéseire? Csak idő kérdése hogy kiderüljenek a rejtett hibák? Szeretné hogy cégében az egyik legfontosabb terület teljesen biztonságos és stabil legyen? Az se gond ha már kiszervezett bérszámfejtése van, de végre szeretne egy biztos pontot és levenni válláról a terhet. Nálunk nem probléma az év közbeni váltás, sőt. Gördülékeny átmenetet biztosítunk és egyszerűen növeljük cége stabilitását.

Szakmai precizítás
Emberközpontú hozzáállás
A Bérszámfejtés biztonsága

100%

Ne habozzon, ha elege van már

a hibákból és késésből!

Munkavállalói bére a mi lelkiismeretünk.

Töltse ki az alábbi űrlapot
és ismerjük meg egymást!

Szakértő bérszámfejtést szeretnék,

Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolat

H-P: 08:00-16:00
Tel. 06 20 9212565
E-mail: info@ugyvitelport.hu
1161 Budapest, József u. 18.

Szolgáltatások

Bérszámfejtés kiszervezés
TB elszámolás kiszervezés
Tanácsadás

© 2024. Minden jog fenntartva - Ügyvitelport.hu - Adatkezelési nyilatkozat