Saját bérszámfejtő vagy kiszervezés?

Saját bérszámfejtő vagy kiszervezés?

A legtöbb néhány fős cég külsős céggel végzi a bérszámfejtést, majd egy idő után, ahogy nőnek, megengedhetnek maguknak egy saját bérszámfejtőt. Miért van az, hogy mégis a legnagyobb cégek kiszervezik a bérszámfejtést? Miért éri meg már akár 30-40 embertől is a kiszervezés, nem beszélve a több száz vagy több ezer munkavállalót foglalkoztató cégekről?

Első válasz:
Költséghatékonyabb!

Saját bérszámfejtő esetében ott van a kolléga bére. Sokan itt megállnak a számolásban, pedig a teljes képhez hozzátartozik az EHO, foglalkoztatási-egészségügyi szolgáltatás díja, aztán a számítógépével kapcsolatos költségek, írószer, íróasztal, ráeső rezsiköltség, nem beszélve a folyamatos képzésekről, melyek kötelező elemek, ha valaki lépést akar tartani az aktuális jogszabályokkal.

Névtelen terv (2)

Ezzel szemben egy Jó Bérszámfejtő cégnél ezek a kiadások egyből számíthatóak és kalkulálhatóak. Nem kell aggódni a folyamatos továbbképzés miatt, pontosan kalkulálható a költség és a túlóra sem a mi gondunk. Mivel a külső bérszámfejtő több emberrel nagyobb létszámra fejt, átlagosan olcsóbbra jön ki egy főnek, így a mi embereink számfejtése is, mintha külön csak emiatt alkalmaznánk valakit. Ha esetleg nagyobb a változás a cégünkben, például 50 fővel kevesebbet kell bérszámfejteni adott hónapban, akkor annyival olcsóbb. Azonban, ha saját bérszámfejtőnk van, az ő bérét ugyanúgy ki kell fizetni, nagy létszám esetén a túlórákkal együtt.

“Köszönjük, hogy magas szakértelemmel, figyelemmel és barátságosan biztosítják számunkra a bérszámfejtési és számviteli feladatainkat. Nagy segítség cégünknek.”

N. Ferenc – Ügyvezető

“Mindig meg vagyok elégedve az önök munkájával és szakértelmével. Minden információt, dokumentumot időben megkapok és adatszolgáltatásaimat biztonságban tudhatom önökkel. Köszönöm a munkájukat!”

B. Éva – Alapítvány

Azt tapasztaltuk, hogy akik egyszer kiszervezték bérszámfejtésüket, nem akarják többet visszavenni. A költséghatékonyság mellett fontos megvizsgálni a bérszámfejtő cég szakmai hátterét és ügyfelei elégedettségi mutatóit. Mi az Ügyvitel Port-nál a minőséget és szakértelmet helyezzük minden elé.

Tegye biztos kezekbe cége bérszámfejtését, dolgozzon szakértőkkel!

Indítsa 2022-őt új alapokkal!

Szervezze ki bérszámfejtését velünk!

Munkavállalói bére a mi lelkiismeretünk.

Töltse ki az alábbi űrlapot!

Szakértő bérszámfejtést szeretnék,

Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolat

H-P: 08:00-16:00
Tel. 06 20 9212565
E-mail: info@ugyvitelport.hu
1161 Budapest, József u. 18.

Szolgáltatások

Bérszámfejtés kiszervezés
TB elszámolás kiszervezés
Tanácsadás

© 2024. Minden jog fenntartva - Ügyvitelport.hu - Adatkezelési nyilatkozat