Bérszámfejtés kiszervezése? Megéri?

Bérszámfejtés kiszervezése? Megéri?

Minél nagyobb egy cég, úgy lesz a bérszámfejtés egyre bonyolultabb, de még kis- közepes cégek esetében is gyakran bonyolultságot szül. A bérszámfejtés is elengedhetetlen, csakúgy mint a könyvelés vagy a könyvvizsgálat.

A vezetők főleg három ok miatt döntenek a kiszervezés mellett:

1/ Költségek minimalizálása

A kis és közép méretű vállalkozások igen gyakran költséget takaríthatnak meg, ha úgy döntenek, hogy kiszervezik a bérszámfejtést. A költségek csökkenését az okozza, hogy a bérszámfejtő bére a jövőben nem a céget terheli. A vállalkozásnak nem kell gondoskodni az esetleges szabadságolás, betegség, felmondás miatti helyettesítésről, így élvezheti a garantáltan megbízható működést. Nincs szükség irodai berendezésekre és igazából irodát sem kell bérelnie a bérszámfejtőnek. Ezeken felül nem kell kifizetnie a bérszámfejtési szoftvert. Ezen költségek éves szinten tetemes összeget érhetnek el.

2/ Profizmus

A saját munkaerő magas szinten tartása folyamatos képzéseket és törvénykövetést igényel, melyet nem mindig könnyű betartani. Belső számfejtés esetén, igen nagy költséget jelent a saját munkavállaló megfelelő képzése. A bérszámfejtés kiszervezése esetén a bérszámfejtő cég rendelkezik kellő szaktudással, folyamatosan képezzük bérszámfejtőinket, így ön mindig tökéletes szaktudással bíró kollégával tud dolgozni. Így lehet kivédeni, hogy a hibák miatt – időről időre – büntetéssel kelljen szembenézni.

3/ Biztonság és nyugalom

Amikor ön kiszervezi a bérszámfejtését, egy olyan csapathoz szervezi ki, akiknél kellő szaktudás és profizmus van. A bérszámfejtési feladatok hibamentesen, gyorsan és precízen történnek meg. Önnek nem kell ezek miatt aggódni és figyelmét tudja az ön számára fontosabb területek felé fordítani, miközben élvezi a biztos hátteret.

A biztonság egy másik része, hogy nem kell foglalkoznia a bérszámfejtő szabadságolásával, esetleges felmondásával.

A bérszámfejtési programok, irodabérlet, számítógép, egyéb rezsi költségek, képzések mind komoly költséggel járnak, melyeket ha összeszámolunk drágábban jön ki a kiszervezésnél. Miért ne választaná az összességében olcsóbb és minőségileg mindig megbízható kiszervezést?

Ne habozzon! Kérjen ajánlatot szakértőinktől!

Bízza szakértőkre bérszámfejtését!

Bízza ránk!

Munkavállalói bére a mi lelkiismeretünk.

Töltse ki az alábbi űrlapot!

Szakértő bérszámfejtést szeretnék,

Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolat

H-P: 08:00-16:00
Tel. 06 20 9212565
E-mail: info@ugyvitelport.hu
1161 Budapest, József u. 18.

Szolgáltatások

Bérszámfejtés kiszervezés
TB elszámolás kiszervezés
Tanácsadás

© 2024. Minden jog fenntartva - Ügyvitelport.hu - Adatkezelési nyilatkozat