HR-esek figyelem! Valós történet és a milliós bírság!

HR-esek figyelem! Valós történet és a milliós bírság!

Pár hete futottunk bele egy esetbe, melybe sajnos sok Magyar cég is beleesik.

A történet, amit elmesélünk – a cég megnevezése nélkül – egy barátunkról szól, aki vezető HR-es egy 800 fős magyar cégnél. A cég már kiszervezte a bérszámfejtését, mint sokan, akik szeretnének inkább a termelésre fókuszálni és optimalizálni a kiadásokat. Azonban az egyik vizsgálat olyan hibákat tárt fel, mely után jött is a milliós bírság. Hogy történhetett ez?

1/ Ez a terület sem kivétel

Sajnos a tapasztalatunk az, amit már biztos te is láttál, sok a jónak tűnő, akár nagyon olcsó, de rossz munkát végző szakember. Nos ez a terület sem kivétel, így érdemes alaposan utánajárni a részleteknek. A bérszámfejtés különösen érzékeny téma. Ha valamit rosszul számolsz ki, bizonyos idő után vissza se lehet kérni a munkavállalótól a különbözetet. Sokakat ismerünk akik a bérszámfejtő cég után maguk is átszámolják az eredményeket, nehogy hibás legyen. Ők valószínűleg szintén futottak már bele hibákba. Azonban ebben a szakmában, a hiba NEM megengedhető!

2/ Csak jó alappal lehet kiváló házat építeni

Hihetetlen, de azon cégeknél ahol átvettük és velünk végzik a bérszámfejtésüket, 95%-ban találtunk hibákat. Ez azt a szomorú igazságot tükrözi, hogy sok a hanyagság a szakmában.

Ezért kezdünk minden együttműködést egy felülvizsgálattal, hisz csak jó alappal lehet kiváló házat építeni. Anélkül akármilyen szép a felső szint, ha az alapokkal is baj van problémák fognak előjönni. Számunkra csak az a tökéletes, ami elfogadható és ez méltó munkatársaidhoz is. Ne engedd meg magadnak, hogy hibákat vétsenek a bérszámfejtésben. A folyamatos és elhúzódó hibák belső nehézségekhez, károkhoz és büntetéshez vezetnek.
Túlságosan gyakori esetek ezek ahhoz, hogy szemet hunyhass felettük!

Ha szeretnél egy olyan bérszámfejtési céget megbízni,
akik után nem kell kétszer számolni és nem okoznak felesleges hibákat neked, akkor jó helyen jársz!

Bízza szakértőkre bérszámfejtését!

Bízza ránk!

Munkavállalói bére a mi lelkiismeretünk.

Töltse ki az alábbi űrlapot!

Szakértő bérszámfejtést szeretnék,

Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolat

H-P: 08:00-16:00
Tel. 06 20 9212565
E-mail: info@ugyvitelport.hu
1161 Budapest, József u. 18.

Szolgáltatások

Bérszámfejtés kiszervezés
TB elszámolás kiszervezés
Tanácsadás

© 2024. Minden jog fenntartva - Ügyvitelport.hu - Adatkezelési nyilatkozat