Mi köze a sakknak a bérszámfejtés kiszervezéséhez?

Mi köze a sakknak a bérszámfejtés kiszervezéséhez?

A Sakkban nagyon fontos mindent előre megtervezni. Támadni és védekezni kell. Ahogy az életben is fontos figyelni a termelésre és az értékesítésre, de ha a cégünk háza tájékán nehézségek és hiányosságok vannak, nos, annak sajnos sok mindenre lesz hatása.

Az elrontott bérszámfejtések és folyamatos kommunikációs problémák sokaknak okoznak gondot. Gond a munkavállalónak, hisz nem lesz jó a bérszámfejtése. Gond tud lenni a HR-esnek, hisz ha folyamatosan ellenőrizni kell nem lehet biztos az eredményekben. Gond a cégnek, hiszen a fel nem tárt bérszámfejtési hibák bírságokhoz vezethetnek, vagy egyszerűen csak elrontott fizetések, esetleg túlfizetések történnek.

Ahogy a sakkban is, nem elég csak egy dologra gondolni. Fontos, hogy a cég minden területe stabil legyen és jól működő. Egy profi Bérszámfejtési céggel átlátható körülményeket teremthetsz magadnak, cégednek és munkavállalóidnak. Ne engedd, hogy állandósuljanak a hibák és a kellemetlenségek. Ne hagyj hibákat a gépezetben! Teremts az Ügyvitel Porttal olyan biztos hátteret cégednek, melyben dolgozóid bérét tökéletesen bérszámfejtjük és te tudsz foglalkozni a számodra még fontosabb dolgokkal!

“Köszönjük, hogy magas szakértelemmel, figyelemmel és barátságosan biztosítják számunkra a bérszámfejtési és számviteli feladatainkat. Nagy segítség cégünknek.”

N. Ferenc – Ügyvezető

“Mindig meg vagyok elégedve az önök munkájával és szakértelmével. Minden információt, dokumentumot időben megkapok és adatszolgáltatásaimat biztonságban tudhatom önökkel. Köszönöm a munkájukat!”

B. Éva – Alapítvány

Ne elégedj meg a fél megoldásokkal! Stabilizáld céged bérszámfejtését az Ügyvitel Porttal!

Bízza szakértőkre bérszámfejtését!

Bízza ránk!

Munkavállalói bére a mi lelkiismeretünk.

Töltse ki az alábbi űrlapot!

Bízza szakértőkre bérszámfejtését!

Bízza ránk!

Munkavállalói bére a mi lelkiismeretünk.

Töltse ki az alábbi űrlapot!

Szakértő bérszámfejtést szeretnék,

Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolat

H-P: 08:00-16:00
Tel. 06 20 9212565
E-mail: info@ugyvitelport.hu
1161 Budapest, József u. 18.

Szolgáltatások

Bérszámfejtés kiszervezés
TB elszámolás kiszervezés
Tanácsadás

© 2023. Minden jog fenntartva - Ügyvitelport.hu - Adatkezelési nyilatkozat