2+1 tipp hogyan növeld munkatársaid hatékonyságát.

2+1 tipp hogyan növeld munkatársaid hatékonyságát.

Sokan gondolkoznak azon, hogy mivel lehet ösztönözni. Hogyan lehet elérni, hogy az embereink motiváltnak érezzék magukat és jobban is dolgozzanak. Nos van három egyszerű trükk, amivel el tudod érni ezt:

1) Kommunikáció

Minden csapat jó működésének az alapja a kommunikáció. Jó megragadni az alkalmakat, amikor van rá idő, és olyan közös időt is tartani, amikor fel lehet eleveníteni a közös célt. Végső soron az embereket a közös célok tartják egyben, és ha nem tudnak azonosulni azzal amit a közép vagy felső vezető szeretne, nehezebben megy nekik a teljesítés is.

2) Mini versenyek

Nos, az embereket az elismerés és az apró előnyök igen csak motiválják. Ez nyilván lehet pénzbeli, de lehet egy egyszerű kiváltság, hogy aki a legtöbb “porszívót” adja el a héten, vagy a legmagasabb értékelést kapja a vásárlók közül, az pénteken elmehet korábban, vagy használhatja a kávégépet ingyenesen.

Itt a fantázia szab határt csak a lehetőségeknek. Nézd meg a cégednél, hogy milyen akár apróságot tudsz kitalálni, amit szeretnének elérni és versenyeztesd meg őket. Mi történik, ha többen is jó eredményt érnek el?

Ekkor megteheted, hogy a várakozások ellenére nem csak a legjobb, hanem a 2. és 3. helyezett is megkapja az ajándékot. Te is jól jártál, hisz jól termeltek a munkatársaid és ők is, hisz beleadtak mindent és meg lettek jutalmazva.

3) Saját bevétel

Nyilván a munkatársaidnak is fontos a saját bevétele. Amellett, hogy pénzbeli bónuszokkal is jutalmazod őket egy-egy nagyobb teljesítmény után, hidd el értékelni fogják azt is, ha nincsenek késések és hibák a bérszámfejtésükben. Amennyiben fontos neked munkavállalóid bérének pontos kezelése, szervezd ki nálunk bérszámfejtésedet! Használd a fent leírt tippeket, és motiváld jó irányba az embereidet!

Bízza szakértőkre bérszámfejtését!

Bízza ránk!

Munkavállalói bére a mi lelkiismeretünk.

Töltse ki az alábbi űrlapot!

Szakértő bérszámfejtést szeretnék,

Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolat

H-P: 08:00-16:00
Tel. 06 20 9212565
E-mail: info@ugyvitelport.hu
1161 Budapest, József u. 18.

Szolgáltatások

Bérszámfejtés kiszervezés
TB elszámolás kiszervezés
Tanácsadás

© 2023. Minden jog fenntartva - Ügyvitelport.hu - Adatkezelési nyilatkozat