Mi köze az új évnek a bérszámfejtési hibákhoz?

Mi köze az új évnek a bérszámfejtési hibákhoz?

Új év új esély! Minden tökéletes a cégben, a munkavállalók elégedettek, a bérszámfejtés mindig pontos, nincsenek hibák és ami a legfontosabb, sosem volt még büntetés! Vagy mégsem? A tapasztalat sajnos ritkán ilyen szép. A probléma forrása több dologban keresendő, de egy valami mindig közös…

Lehet keményen hangzik,
de a közös pont a felelősségvállalás és profizmus.

Sajnos egyre nehezebb jó munkaerőt találni, aki tényleg lelkiismeretesen dolgozik, amellett kellően képzett. Sajnos ha nem megfelelő bérszámfejtőnk van, ha rossz helyre szerveztük ki a bérszámfejtést, hasonló eredményt kapunk. Számolási hibák, késő adatszolgáltatás, legrosszabbkor jelentett betegszabadság vagy hirtelen felmondás. Egyik se kellemes, ezért ne engedd meg magadnak, hogy ezek a nem kívánatos helyzetek beárnyékolják az új évet!

Mi köze az új évnek a bérszámfejtési hibákhoz?

A fent említett lehetőségek akármelyike esetén te vagy a céged veszélyben van. Szép nem szép, ez az igazság. Mi az Ügyvitel Portnál nem érjük be kevesebbel, mint a tökéletessel. A korábbi évek számtalan köszönőlevele bizonyítja, hogy nem a levegőbe beszélünk.

Ha eleged van már abból, hogy neked vagy munkatársaidnak újra kell számolni az eredményeket, ha késve kapod meg a számokat vagy értelmezhetetlenül. Ha úgy gondolod, már így is hibák vannak a bérszámfejtésben ne aggódj! Mi az Ügyvitel Portnál mindig újra átnézzük a korábbi adatokat is, hogy tiszta lappal kezdhesd 2022-őt!

“Köszönjük, hogy magas szakértelemmel, figyelemmel és barátságosan biztosítják számunkra a bérszámfejtési és számviteli feladatainkat. Nagy segítség cégünknek.”

N. Ferenc – Ügyvezető

“Mindig meg vagyok elégedve az önök munkájával és szakértelmével. Minden információt, dokumentumot időben megkapok és adatszolgáltatásaimat biztonságban tudhatom önökkel. Köszönöm a munkájukat!”

B. Éva – Alapítvány

Ne engedd meg, hogy olyan legyen ez az év mint az eddigiek!

Emeld új szintre

és szervezd ki bérszámfejtésedet 2022-ben az Ügyvitel Porttal!

Munkavállalói bére a mi lelkiismeretünk.

Töltse ki az alábbi űrlapot!

Emeld új szintre és szervezd ki bérszámfejtésedet 2022-ben az Ügyvitel Porttal!

Munkavállalói bére a mi lelkiismeretünk.

Töltse ki az alábbi űrlapot!

Szakértő bérszámfejtést szeretnék,

Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolat

H-P: 08:00-16:00
Tel. 06 20 9212565
E-mail: info@ugyvitelport.hu
1161 Budapest, József u. 18.

Szolgáltatások

Bérszámfejtés kiszervezés
TB elszámolás kiszervezés
Tanácsadás

© 2022. Minden jog fenntartva - Ügyvitelport.hu - Adatkezelési nyilatkozat